Nové Doupě

📣📣📣VĚDĚLI JSTE...? ... že máme nové doupě?🐭🐭
 
Stěhovali jsme se potřetí a tohle je zatím nejlepší (jupíííí). A představte si, hned první noc po nastěhování - ALARM 🚨🚨🚨
 
Tak hned kontrolujeme kamery a co nevidíme. Netopýr 🦇 a holub 🕊 u stolu a hrajou spolu Cirkus. Na karty si samozřejmě vzali naše držáky.
 
Co jsme udělali? No, okamžitě jsme na ně naběhli. Petr už od vstupu výhrůžně křičel 🗣 “Odhoďte karty a křídla dejte na stůl, ať na ně vidím!” (prý to vždycky chtěl říct)
 
Oba vetřelci leknutím karty spíš rozházeli a pak začali překotně vysvětlovat.
 
Prý tu byli dřív než my, ale při našem nastěhování se schovali, protože prý “jsme byli v přesile a oni nechtějí žádný problémy”...
 
Stěžovali si, že nemají kam jít a nabídli nám, že nám budou za poskytnutí azylu pomáhat. A nám to přišlo celkem vhod. Místa je tu přeci jen víc než v předchozím doupěti. (snad se to nerozkřikne 🤫)
 
Po krátké poradě jsme se rozhodli, že je bereme - takže vám představujeme nové obyvatele Myšího doupěte - netopýra Ludvu a holuba Karla.
 
🕊 Karel moc nemluví, většinu dne prospí na zábradlí a když nespí, hlídá okolí.
 
🦇 Ludva je někdy až moc akční, nezavře tlamu a má ji celkem prořízlou. Taky nám pomáhá ve skladu a občas se hackne na náš facebook. Tak jsme na to zvědaví.
 
Snad to tu neobrátí vzhůru nohama.