Deskopečení v Myším doupěti

Přípravy na Vánoce jsou v plném proudu i v Myším doupěti, a řekli jsme si, že ani tady nesmí chybět deskovky. Nejdřív jsme vyrobili vykrajovátka na Root, která jsme dali do soutěže na našem Facebooku. Díky tomu jsme dostali tunu dalších podnětů a plni nadšeni jsme se vrhli na modelování a testování. Nakonec jsme dali dohromady několik sad, a jelikož nápadů bylo hodně a času málo, vyrobili jsme k řadě dalších deskovek malé ochutnávky.

Aby toho nebylo málo, prozkoumali jsme nejhlubší zákoutí arkhamského muzea a nalezli jsme v tajemné špajzce záhadnou zelenou substanci, kterou jsme nehledě na vlastní zdraví a příčetnost použili jako marmošku. Hlas z hlubin nám řekl, že máme její recept šířit dál...

Cthulhuho marmoška

1 pomeranč

1-2 banány

500 g cukru

100 ml vody

800 g rebarbory

Rebarboru oloupeme, pokrájíme na malé kostičky a dáme vařit do vody. Za stálého míchání vaříme asi 5 minut, pak přidáme oloupaný a nakrájený banán a neoloupaný, na kousky nakrájený pomeranč. Vaříme dalších 10 minut. Horkou marmošku plníme do sklenic (doporučujeme sklenice označit temným znamením, jinak může marmoška uniknout a zničit svět).